Bali Muharremaj

Muharremaj fotografohet me vogëlushen rome: Një shoqëri që s’ka paragjykime dhe jeton e lirë

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj ka postuar një fotografi me një nxënëse nga komuniteti romë.

Muharremaj në një postim në rrjetin social “Facebook”, krahas fotografisë ka shkruar se një shoqëri jeton e lirë nëse nuk ka paragjykime.

“Një shoqëri që s’ka paragjjykime dhe jeton e lirë”, ka shkruar ai.