Mozzik dhe Hana

Mozzik dhe Hana shfaqen të lumtur pranë njëri tjetrit

Hana Aliu, vajza e Mozzikut shfaqet mjaftë e lumtur pranë të atit.

Ajo me shumë krenari pranon se babai i saj i dedikoi këngën ‘Të dua’.

Hana flet shumë bukur gjuhën shqipet.

Ajo takimin me Mozzikun duket se e bëri një njërin nga paret e bukura të Zvicrës.

Lumturin e tyre e shfaqi Mozziku në Instagram, shkruan ‘Kosovarja’