Modelet

Motrat Hadid shkaktojnë “tërmet” (FOTO)

Dy super modelet e momentit janë në Mykonos, Greqi, duke festuar ditëlindjen e 34 të Alana Hadid, motra e tyre më e madhe.

Bella, 22 vjeç, dhe Gigi Hadid, 24, u panë të hënën, në super formë.

Ato shkëlqenin në bikini dhe duket se po shijonin në maksimum kohën e pushimit.

loading…