Motrat binjake

Motrat binjake mbushin 103 vjeçe, tregojnë për ne sekretin e jetëgjatësisë

Një çift motrash që mendohet se janë binjaket më të moshuara në Britani, kanë festuar ditëlindjen e tyre të 103-të dhe kanë deklaruar se respektimi i orareve të rregullta të gjumit është sekreti i jetës së tyre të gjatë.

Thelma Barratt bëri shaka se jetëgjatësia e saj ishte për shkak të dashurisë së saj për ushqimin, ndërsa Elma Harris shijon një raki dhe limonadë.

“Megjithatë, ajo duhet të shërbehet gjithmonë në një gotë rakie pa akull”, – këmbënguli ajo.

Motrat, të cilat tani jetojnë në qarqe të ndryshme, u bashkuan për të festuar me familjen e tyre.