Motivoni veten… dhe çdo gjë do të shkojë mirë!

Të përcaktosh qëllime për veten vjen si dëshirë që ne kemi si individë përballë të papriturave të jetës dhe ndodh shpesh herë që të kuptojmë se të vendosurit e qëllimeve, është i lehtë, por mbajtja e tyre ka sfida gjatë “rrugës”.