Gjilan

Mosmarrëveshje me motrën, dëmton dyert e shtëpisë

Policia në Gjilan ka arrestuar një të dyshuar pasi që i njëjti nën ndikim të alkoolit dhe pas një mosmarrëveshje me motrën e tij dëmton derën e dhomës së shtëpisë.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.