Këngëtarja

Morena Taraku fotografohet e lumtur pranë familjes së saj

Morena Taraku e ka publikuar një imazh pranë familjes.

Modelja dhe këngëtarja e njohur shqiptare, Morena Taraku, është aktive në rrjete sociale.

Ajo publikon shpesh foto nga përditshmëria, pranë babait, por më rrallë me anëtarët e tjerë të familjes.

Me ndjekësit e ka ndarë një imazh ku duket e lumtur dhe e kompletuar pranë më të dashurve.

Pranë Morenës shihet babai i saj, vëllai dhe bashkëshortja e tij.