Morena Taraku e zhgënjyer nga dashuria? E bën edhe këtë gjë

Këngëtarja shqiptare së fundmi u përfol në shtypin rozë për lidhjen dhe ndarjen nga miliarderi, Sasha Sobhani.

Duket se pas kësaj, Taraku ka mbetur tejet e zhgënjyer nga dashuria, pasi në foton e fundit e ‘shanë’ atë.

Megjithatë, nuk dihet nëse kjo ka të bëjë me Sobhanin?

Morena tashmë është duke jetuar në Turqi dhe njihet si njëra nga femrat më atraktive shqiptare.