Ndërhyrje

Morena Taraku bën ndërhyrjen estetike të radhës, ja në cilin vend

Morena po vazhdon të ndryshojë fytyrën.
Me publikimin e fotografive të ndryshme në këtë rrjet social, Morena Taraku ka bërë për vete shumë fansa, pasi në fotot që poston duket çdo herë e ma provokative.

Mirëpo për ata që nuk e kanë vënë re, në disa foto të fundit Morena duket më ndryshe dhe po dyshohet për një intervenim estetik fytyrë.

Është fjala për zvogëlimin e hundës dhe si ‘dëshmi’ ndoshta mund të merren këto foto që ua sjellim në vazhdim.