Momenti kur sulmohen dy shqiptarët në veri

Dy shqiptarë janë sulmuar fizikisht tek Ura e Ibrit.

Sulmi ka ndodhur pak matanë urës kah pjesa e veriut, ku ishin mbledhur disa serbë, pasi që parprakisht ishin tubuar edhe disa shqiptarë.

Njëri nga të sulmuarit është parë të jetë i gjakosur.

Sipas pamjeve të Lajmi.net viktima sillet i gjakosur në pjesën jugore dhe merret nga Policia për t’u dërguar në ambulancë.