Deti i Kuq

Momenti kur peshkaqeni ia kafshon këmbën zhytësit (VIDEO)

Një zhytës ishte me fat pasi shpëtoi këmbën e tij, kur një peshkaqen i madh e sulmoi atë në brigjet e Egjiptit.

Videoja e incidentit, e filmuar nga një pushuesit britanik, tregon peshkaqenin e bardhë që po i afrohet grupit të zhytësve.

Ndërsa peshkaqen kapet në këmbën e zhytësit, britmat mund të dëgjohen nën ujë dhe një burrë tjetër largon peshkaqenin nga viktima.

Sapo ta lëshojë këmbën, një rrjedhë e gjakut mund të shihet duke u përhapur në ujërat përreth.

Sulmi ndodhi muajin e kaluar jashtë Ishujve të Detit të Kuq.