Prishtinë

Momenti kur autoambulancat bartin të plagosurit në Lagjen e Spitalit (VIDEO)

Një përleshje ndërmjet disa të rinjve sonte në Prishtinë, ka përfunduar me të plagosur.

Ballkani.info nga informacionet e para mëson se në këtë përleshje janë therur me thika dy ose më shumë persona.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Muharrem Fejza” në lagjen Mati 1 në Prishtinë.

Ballkani.info po ashtu ka siguruar edhe fotografi dhe video nga vendi i ngjarjes, ku shihet edhe autoambulanca.

Së shpejti sjellim informacione tjera