BBVK

Momentet më të mira të Mbresës në Big Brother

Gjatë mbrëmjes së sotme finale të Big Brother VIP Kosova është transmetuar një video material enkas për njërën prej finalistëve, Mbresa Hajrullahu.

Brenda video materialit janë gërshetuar momentet më të mira të Mbresës, përgjatë aventurës së tij televizive në BBVK.

Në videon më poshtë do të shihni Mbresën dhe prezantimin që i ka bërë vetes për sa ditë që ka qëndruar brenda shtëpisë të më madhe.