Sporti

Momentet më qesharake të vitit 2018

Viti 2018 tashmë ka kaluar, dhe ne do ju kujtojme disa nga momentet më qesharake të vitit 2018.

BBC ka ndarë disa nga momentet më qesharake të vitit që sapo kaloi.

Dështime në futboll, kërcime jashtëzakonisht të dobëta në pishina olimpike, e shumë gjëra të tjera do të shihni në videon e mëposhte që media angleze i ka cilësuar si momentet më qesharakte të vitit që e lam pas.

Për më shumë ndiqeni videon.

https://www.bbc.co.uk/sport/av/46568894