Dardan Molliqaj

Molliqaj – Mushkolajt: T’i kanë ofru 100 mijë euro për me hi në parti

Dardan Molliqaj ka thënë se analistit Imer Mushkolaj i janë ofruar 100 mijë euro për të hyrë në një parti politike.

Gjatë kësaj replike të ashpër në TV Dukagjini, ai nuk ka specifikuar se cila parti, mirëpo në një deklaratë të mëhershme, ka thënë se Mushkolaj ka negociuar me AAK’në.

“Ti kanë ofru 100 mijë euro për me hi në parti, në momentin që dikush vjen me t’ble, dije që nuk i ke punët mirë, 16 vjet jam në politikë dhe askush s’ka ardhë me m’ble”, ka thënë Molliqaj