Pjesa e molit

Moli amerikan që dërgon ndihma në Gaza u ndërpre

Pjesa e molit amerikan, e cila përbëhet nga një rrugë e ngushtë për të dërguar ndihma në Gazë dhe një hapësirë më e gjerë parkimi për të lënë furnizimet e transportuara me anije, u ndërpre të martën.

Kështu thanë katër zyrtarë amerikanë, raporton CNN.

Hapësira e parkimit do të duhet të lidhet përsëri me rrugën e ngushtë përpara se moli të përdoret përsëri.

Përpjekjet për të rimontuar atë dhe për ta lidhur atë edhe një herë me zonën e parkimit do të rifillojnë kur kushtet e detit të lejojnë, thanë zyrtarët.