Elmira Sadrija

Moderatorja kosovare thotë se është ngacmuar nga futbollisti i Barcelonës

Prezantuesja e sportit, Elmira Sadrija, po komentohet mjaft shumë nëpër mediat rozë.

Por, vëmendje ka marrë edhe me një deklaratë në një emision në ATV.

Ajo ka treguar se është ngacmuar nga një futbollist i Barcelonës.

‘’Ngacmimi i fundit ka qenë në shtator të vitit të kaluar, kur unë kam arritur të bëhem lajm në Ballkan dhe pak më gjerë që nuk e kam kuptuar përse. Përmes followers në Instagram, kam pa që kam qenë në top lajmet në Kroaci, Bosnjë, Serbi, Mal të Zi, edhe kjo ka pasur të bëjë me një futbollist të Barcelonës’’, u shpreh Elmira.

A super star: Meet the Albanian moderator who distracted the fans last night