Plazh

Modelet e çantave të plazhit që mund t’i mbani edhe në përditshmëri

Kur flasim për çantat e plazhit zakonisht na shkon mendja tek çanta prej kashte. Ky konsiderohet si modeli perfekt për të mbajtur gjërat tuaja në det.

Këto çanta janë idalet falë qëndrueshmërisë, ashtu edhe falë stilit që ofron. Vitet e fundit kemi parë që këto çanta po bëhen dominuese në veshjet e përditshme verore.

Kjo do të thotë që një çantë e përsosur për t’u marrë në plazh, mund të bëhet e përsosur për një shëtitje nëpër qytet apo edhe në zyrë. Nga “shportat” e gjera me thurje tek detajet e holla prej lëkure, çantat e mëposhtme mund të luajnë një rol të dyfishtë në pamjen tuaj: për plazh dhe qytet.