Modeles shqiptare i dalin brekët në emision!

Modelja bukuroshe Alesia Noka ka qenë shpesh në qendër të vëmendjes mediatike për shkak të klipeve të ndryshme ku ka marrë pjesë duke kujtuar “Ajo” nga Bruno apo “Bitchi i mesnatës” nga Alban Ramosaj.

Këtë herë ajo ka qenë e ftuar në emisionin “Një kat më lart” ku moderatori krahas intervistës i ka kërkuar edhe të bënin një lojë.Për çdo përgjigje të gabuar që jepte Alesias i duhej të hiqte një veshje nga trupi.

Ajo zgjodhi të hiqte takat dhe të rehatohej në kolltuk, mirëpo gjatë këtij procesi përmes fustanit të shkurtër ajo ka treguar më tepër seç duhet.Ndonëse u mundua t’i mbulonte modeles i duken të brendshmet në këtë moment.