Agim Bahtiri

Mitrovica të dielave me dyqane (gati) të mbyllura

Agim Bahtiri e arsyeton këtë vendim për shkak të keqtrajtimit të të punësuarve dhe mosrespektimi i ligjit të punës për pushim dy ditë në javë.

Kohë më parë komuna e Mitrovicës me një vendim ndaloi punën e dyqaneve dhe bizneseve të dielave për shkak siç thotë kryetari i kësaj komune, Agim Bahtiri, keqtrajtimit të të punësuarve dhe mosrespektimi i ligjit të punës për pushim dy ditë në javë.

Në fillim kishte reagime por inspektorët gjobitën disa kompani të mëdha dhe tash vendimi respektohet nga atë gjithë.