Miratohet projektligji për TVSH-në në Komisionin për Buxhet dhe Financa

Komisioni për Buxhet dhe Financa ka shqyrtuar projektligjin për TVSH-në, ku ministri i Financave, Bedri Hamza ka paraqitur para anëtarëve këtë projektligj.

Hamza me këtë rast tha se janë bërë shumë ndryshime në të.

“Librat janë liruar nga TVSH-ja në tërësi, shuma e kreditimit nga 3000 në 1000 për rimbursim për të ushtruar biznes më mirë, zbritje në pasuri të luajtshme, është ndryshuar ngarkesa e kundërt e TVSH-së, janë thjeshtësuar kontrollet e tatimit të shtuar për të lehtësuar bizneset. Vlen të theksohet se të gjitha institucionet kanë qenë të përfshira në projektimin e këtij projektligji dhe kërkojë mbështetjen tuaj”, tha Hamza.

Anëtarët e këtij komisioni e mbështeten këtë projektligj me 7 vota për dy abstenime.