Kuvendi

Miratohet projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes, 101 vota pro

Në Kuvendin e Kosovës është hedhur në votim projektligji për krijimin së Ministrisë së Mbrojtjes.

102 deputetë ishin të pranishëm në Kuvend.

101 deputetë kanë votuar dhe që të gjithë ishin pro këtij projektligji.