Ja kush

Miqësi në estradë? Këta janë shokët e Vesës

Në estradën shqiptare ka shumë këngëtarë.

Por, disa prej tyre, përpos që nuk kanë raporte me njëri-tjetrin, për ta lirisht mund të themi se urrehen mes vete, shkruan Ballkani.info.

Mirëpo, kjo gjë nuk vlen për Vesa Lumën, Mentor Hazirin dhe Jehona Sopin.

Treshja janë bërë bashkë në një lokal në Prishtinë duke u argëtuar me pije dhe muzikë, pasi këndonin vetë./Ballkani.info/

https://www.instagram.com/p/Br8OHFSl36b/?utm_source=ig_web_copy_link