Djalin e Asim Gashit

Ministri Shala uron për lindjen e ‘ushtarit’ më të ri të Kosovës

Këngëtari Asim Gashi është bërë baba i një djali.

Këngëtari i cili njihet për interpretimet e tij live, Asim Gashi, pjestar i Filharmonisë së Kosovës është njëkohësisht edhe ushtar i FSK-së.

Asimin pwr lindjen e djalit e ka uruar edhe ministrin i Tregtisw dhe Indrustrisë, Endrit Shala.

“Sot lindi edhe ushtari ynë më i ri Priami ! Urime Asim Gashi lindja e djalit!”, ka shkruar ministri Shala. /Ballkani.info/