Ministri i MTI-së

Ministri Shala ia jep ndihmën e parë një të aksidentuari (FOTO)

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka rastisur sot në një aksident me të lënduar. Aksidenti ka ndodhur afër selisë së MTI-së.

Shala, i cili me profesion është mjek, i ka jep ndihmën e parë të aksidentuarit.

Në fotografi shihet se si një i ri është aksidentuar me motoçikletë dhe Shala mundohet t’i jap ndihmën e parë. /Ballkani.info/