Ministri

Ministri Bytyqi ka fjalë të mira për arsimin

Bytyqi: Në fillim të vitit të ardhshëm sërish pjesë e EQAR Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, pret që në fillim të vitit të ardhshëm sërish të jenë pjesë e Regjistrit Evropian të Sigurimit të Cilësisë për Arsimin e Lartë.

Foli lidhur me përfundimin e vitit shkollor 2017/2018 dhe fillimin e vitit të ri shkollor 2018/2019.

Bëri të ditur se viti shkollor 2017/2018 është përmbyllur si vit i rregullt dhe se nuk ka pasur ndonjë problematikë në përmbylljen e tij