Minaj nuk përmbahet në setin e ri fotografik FOTO

Nicki Minaj ka realizuar një set fotografik shumë provokues për revistën “Wonderland”.

Këngëtarja shihet me një veshje lëkure të kuqe dhe shumë të ngushtë.