Kylie Jenner

Miliarderja më e re në botë ekspozon format seksi rrugëve të Malibusë

Kylie Jenner mori vëmendje me veshjen e saj në një dalje publike në Malibu.

Të shtunën bashkë me motrën e saj, Kendall dhe shoqerinë morën vëmendje, shkruan DailyMail

Kylie ekspozoi figurën e saj të përsosur në veshjen e ngushtë. Flokët e gjata i kishte lëshuar teksa në dorë mbante një çantë dhe bizhuteri. Ajo kishte vendosur edhe një makijazh të errët me të cilin edhe karakterizohet.

Veshjen e kombinoi me një palë take. Ndryshe, Kylie së fundi festoi ditëlindjen duke mbushur 23 vite.