Ylli kosovar

Miley Cyrus dhe Dua Lipa vijnë fuqishëm me “Prisoner”

Këngëtaret Miley Cyrus dhe Dua Lipa, mbrëmjen e djeshme kanë publikuar këngën e tyre, “Prisoner”.

Ky është projekti i parë i tyre i përbashkët nga albumi i ri i Cyrus “Plastic Hearts”, të cilat vijnë me një shfaqje të veçantë.

Albumi i ri i Cyrus “Plastic Hearts” pritet të publikohet i plotë më 27 nëntor.