Kryetari i Kuvendit

“Mikrofoni jem po bon, a e udhëheqim bashkë seancën”, Musliu shkakton të qeshura në Kuvend

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca gjatë seancës që po mabhet tha se janë disa probleme teknik dhe nevojiten disa rregullime, pasi mikrofonat e deputetëve nuk po funksionojnë.

Por siç duket, mikrofoni i Ganimete Musliut nuk ishte prishur. Ajo e mori fjalën dhe e ftoi Konjufcën ta udhëheqin bashkë seancën.

“Prej përgjegjësve teknikë më njoftojnë që duhet t’i bëjmë disa rregullime”, tha Konjufca.

“Mikrofoni jem po bon kryetar. A e udhëheqim bashkë seancën”, tha Musliu duke qeshur.