Rrugët

MI: Të gjitha rrugët në Kosovë janë të kalueshme

Reshjet e borës në Kosovë kanë bërë që të vështirësohet qarkullimi nëpër disa rrugë magjistrale dhe rajonale të vendit tonë.

Ministria e Infrastrukturës thotë se të gjitha rrugët në Kosovë janë të qarkullueshme përveç pjesëve malore që ka vështirësi në komunikacion.

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Rexhep Kadriu, për Telegrafin ka konfirmuar se gjendja e rrugëve në nivel të vendit është e mirë dhe janë të kalueshme.

“Me raportin e marr në ora 8:00 nga menaxherët e shtatë rajoneve të Kosovës, gjendja e rrugëve është e mirë, kujdestaria në mbrëmje ka hedhur kripë në rrugët që janë kompetencë e ministrisë dhe në mëngjes në ora 05:00 ka filluar intervenimi me pastrim të rrugëve të rrugëve dhe hedhjes së kripës në tërë vendim. Të gjitha rrugën në Kosovë janë të kalueshme”, tha Kadriu.

Ai tregoi se në rrugët malore ka vështirësi në qarkullim.

“Në pjesët malore ka vështirësi , por jo me ndërprerje të komunikacionit”, tha ai.