Pal Lekaj

MI-ja thotë se të gjitha rrugët janë të kalueshme

Pas reshjeve të fundit të gjitha rrugët në vend, e që janë në përgjegjësi të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, janë të kalueshme për qarkullim rrugor, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Kompanitë e kontraktuara nga MI-ja gjatë gjithë kohës janë në teren dhe po përkujdesën që rrugët e vendit të jenë të kalueshme dhe të sigurta për qarkullim.

Këtë e ka bërë të ditur edhe ministri i këtij dikasteri Pal Lekaj, nëpërmjet një statusi të shoqëruar me video në rrjetin social “Facebook”.

“Ne jemi këtu për të siguruar rrugë të pastra por ju qytetarë të nderuar përshtatuni shpejtësisë dhe mos lëvizni pa pajisje dimërore”, shkruan Lekaj.