Përputhen

Mevlani dhe Melisa kapen duke u puthur në buzë PAMJE

“Përputhen” vazhdon pa përputhje, por megjithë atë së fundi kanë nisur disa shkëndija tek disa nga konkurentët.

Së fundi gjatë një reklame, Mevlani ka puthur Melisën në buzë, transmeton Ballkani.

Melisa e futur në shportën me rrotë të marktetit ngreh kokën lartë dhe puthet me Mevlanin.

Më poshtë momenti i shkëputur: