El Clasico

Messi e “then në midis” Ramosin. Bye, bye kapiten VIDEO

Lionel Messi edhe një herë ka treguar madhështinë e tij

Barcelona dhe Real Madrid po luajnë në Camp Nou me rezultatin që është 1-1 pas përfundimit të pjesës së pare.

Gjatë këtyre 45 minutave të para ‘Pleshti’ dhuroi një moment magjik ku për mrekulli e kaloi Ramosin, por më pas nuk arriti që të shënonte gol.

Ky moment është bërë viral në rrjete sociale.