Shqipëria

Mësoni sa ishte vlera e ushtrisë së Enver Hoxhës (VIDEO)

Të gjithë kanë dëgjuar për ushtrinë e Enver Hoxhës dhe veprimtarinë e saj, por ka shumë gjëra që nuk dihen për të.

Emisioni “Gjurmë Shqiptare” sjell dokumentarin ku tregon se cili ka qenë kapaciteti ushtarak i Shqipërisë para viteve 90; sa ka qenë vlera e të gjitha pronave dhe armatimit në periudhën komuniste; çfarë fshihej në depot e ushtrisë; si u grabiten shumë prej tyre dhe përse fshihen edhe sot, etj.

Për t’i mësuar këto dhe shumë gjëra tjera, shikoni dokumentarin e plotë.

https://www.youtube.com/watch?v=yRLQRMYPOS4