Pejë

Mërgimtarëve iu vidhen tre telefona, një llaptop dhe gjësende të tjera nga vetura në Pejë

Katër ankues meshkuj, shtetas të huaj kanë informuar se nga vetura e tyre janë vjedhur tre telefona mobil, një llaptop dhe disa gjësende personale.

Njësitë policore kanë arritur të identifikojnë dhe të arrestojnë të dyshuarin ndërsa gjësendet e vjedhura u janë kthyer ankuesve.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.