kolona

Mërgimtarët vazhdojnë të presin deri në dy orë në Merdare

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar ka njoftuar se edhe sot janë regjistruar pritje të gjata në pikat kufitare mes Kosovës e Serbisë. Pritjet më të gjata, janë në Merdare dhe te Dheu i Bardhë.

Në Merdare, në këto momente, pritjet për të dalur nga Kosova janë deri në dy orë, ndërsa gjatësia e kolonës së automjeteve deri në 800 metra.

Pritje deri në 40 minuta ka në pikën kufitare Dheu i Bardhë. Ndërsa pritje deri në 20 minuta ka në Muçibabë.