Mënyrë interesante rikujtimi 3 dekada pas vdekjes

Mënyrë interesante e përkujtimit të gjyshit, tre dekada më vonë nipi zgjedh të kujtojë gjyshin duke realizuar fotografi në vende të njëjta ku ai ikishe realizuar në atë kohë.Udhëtimi filloi në vitin 2015, duke vizituar 45 vende dhe pothuajse 300 qytete, deri sa arriti në Gjermani, vend i cili është thelbësor për këtë përkujtim, ngaqë gjyshi i tij punoi në Mercedes.
Zaferullah Yildrim, përsëriti historinë duke realizuar fotografitë në të njëjtën pozitë, si gjyshi i tij.