Mënyra më efikase për ta kuptuar nëse mjalti është origjinal

Shikojeni këtë video dhe praktikojeni në shtëpi.

Problemi i vetëm tek mjalti është se asnjëherë nuk janë gjetur mënyrat se si ta dallojmë a është origjinal apo falsë.

Efekti i mjaltës është shumë shërues për shëndetin e njeriut, andaj është shumë e rëndësishme që mjalti të jetë origjinal, përndryshe, nuk do të ketë efekte shëruese.

Përmes kësaj videoje mund të ndiqni hap pas hapi se si mund ta dalloni mjaltin origjinal nga ai falsë.