Menduan se kishte diçka të çuditshme në akull, por kur e prekën…

Shpesh ndodh që të përballemi me disa gjëra që nuk mund t’i shpjegojmë.

Por, sa më shumë që kërkon më pas për të, aq më shumë disa gjëra do të mbesin mister, si alienët për shembull.

Kjo është ajo me çfarë ishin përballur dy të rinj. Ata ishin duke ecur nëpër akullin e Utah-së kur papritur takuan diçka të çuditshme që nuk mundën ta shpjegojnë, shkruan Gazeta Express.

Ata e realizuan një video dhe e postuan më pas në YouTube. Në video shihet një rreth i dizajnuar në mënyrë perfekte. Rrethi konsiston me disa vrima të vogla në akull, kështu ata u afruan edhe më afër për ta inspektuar atë.

Shikojeni videon se çfarë panë ata: