Buzë

Mendoni dy herë para se t’i mbushni buzët, ja pasojat tronditëse

24 vjeçarja më pas ishte shtruar në spital për shkak se ai produkt i kishte ndikuar edhe në irritimin e syve.

Omalley thotë se është bërë pishman që ka tentuar t’a ndryshojë pamjen dhe tani do t’i rikthehet pamjes natyrale.