Armend Mehaj

Mehaj: Zemra e ushtarit dhe shpirti i ushtarit janë gjithçka

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka mbështetur punën e ushtarëve të FSK-së dhe KFOR-it për ndaljen e zjarrit në Bjeshkën e Shtupeqit në Rugovë.

“Zemra e ushtarit dhe shpirti i ushtarit janë gjithçka”, ka shkruar Mehaj në rrjetin social Facebook.

Ai ka shpërndarë disa fotografit të ushtarëve të cilët janë duke fikur zjarrin.