Armend Mehaj

Mehaj: Kosova jonë me ushtrinë dhe policinë e saj është sikur Zoti me engjujt e tij

Në nder të 14 vjetorit të Pavarësisë, pjesëtarët e FSK-së dhe Policisë së Kosovës kanë parakaluar sot në shesh.

Me këtë rast, ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj ka thënë se Kosova me ushtrinë dhe policinë e saj është “sikur Zoti me engjujt e tij”.

“Parakalimi ushtarakëve dhe policëve tanë, sot, në Ditën e Pavarësisë, dëshmon se, Kjo Tokë është e qytetarëve të saj të lirë sepse është Shtëpia e këtyre Trimave. Prandaj, Kosova jonë me Ushtrinë dhe Policinë saj është sikur Zoti me engjujt e Tij. Krenar me burrat e gratë, djemtë dhe vajzat tona, ushtarakë dhe policë të Atdheut!”, ka shkruar Mehaj në Facebook.