Albin Kurti

Me të votuar mocioni, Kurti largohet i pari me shpejtësi nga objekti i Kuvendit

Kryeministri tani në largim, Albin Kurti nuk e ka pritur aspak mirë rezultatin e votimit të mocionit.

Ai u largua me shpejtësi nga kuvendi i Kosovës, duke mos shikuar në sy askënd, shkruan Ballkani.info

Qeveria e tij jetëshkurtër, erdhi deri te kjo pikë pas mosmarrëveshjes rreth shkarkimit të ministrit të Punëve të Brendshme si dhe taksës 100%./Ballkani.info/