Wanda Nara

Me të pasmet në plan të parë, Wanda Nara: Burri im sapo tha…

Wanda Nara e ka bërë përsëri.

Argjentinasja ka shpërndarë një postim të ri në Instagram që nuk ka lënë indiferent asnjë prej shtatë milionë e gjysmë ndjekësve të saj.

 Dhe kjo për shkak se gruaja e Mauro Icardi i lë pak vend imagjinatës.

Së fundmi showgirl dhe gruaja e Mauro Icardit, postoi një foto me të brendshme të vogla ku kishte vendosur të pasmet në plan të parë duke e shoqëruar me fjalët:

”Burri im sapo më tha se ai dëshiron të kalojë pushimet në shtëpi: çfarë të bëjë me bikini dhe planet e mia?’’