iPhone

Më shumë foto që shfaqin dallimet midis iPhone 15 Pro dhe iPhone 16 Pro

Përdoruesi i rrjeteve sociale Leaker Majin Bu ka publikar disa imazhe që sipas tij na tregojnë dallimet midis iPhone 16 Pro dhe iPhone 15 Pro.

Bëhet e ditur se iPhone 16 Pro do të ketë ekran më të madh se modeli i kaluar dhe korniza të mundësuara nga teknologjia Border Reduction Structure (BRS).

Siç shihet në foto, edhe kamerat e iPhone 16 Pro janë më të mëdha, shkruajnë mediat e huaja.

Por, thuhet se telefoni i ri nga Apple do të ketë dy kamera të reja: një 12 megapiksel me zmadhim optik 5x dhe një kamerë ultra të gjerë 48 megapikselë.

Kjo do ta bëjë atë telefonin me kamerën më të mirë të vitit 2024.

Edhe pse ka ndryshime gjithandej, iPhone 16 Pro duket se ka të njëjtin dizajn të përgjithshëm si iPhone 15 Pro, dhe në shikim të parë, mund të mos jeni në gjendje t’i dalloni.