Me këtë pamje nis ditën Genta Ismajli

Genta Ismajli ditën e sotme e nisi më ndryshe prej herave të tjera, me një pamje mahnitëse nga vendi ku po pushon.

“Mirëmëngjesi, ju dëshiroj të gjithëve një ditë të bukur”, ka shkruar këngëtarja mbi fotografi.

Kujtojmë që projekti i fundit nga Genta Ismajli është “Papi”, këngë kjo e publikuar në muajin gusht të këtij viti dhe ka marrë mbi 4 milionë klikime në kanalin YouTube.