Këngëtarja

Me fustan të zbërthyer, Semit i del gjoksi para kamerave gjatë realizimit të provës javore me Donaldin

Këngëtarja ka qenë e pakujdesshme gjatë provës javore.

Semi teksa ka kërcyer me Donaldin ka qenë jo edhe gati.

Ndërkohë, teksa ishte duke u rregulluar në banjo tek pasqyra nis muzika dhe ajo duhet të jetë gati për të kërcyer.

Përveç grimit të pa përfunduar, Semi nuk e ka rregulluar edhe fustanin i cili përveç ekspozimit të reçipetave  ia ekspozon edhe gjoksi.