Këngëtari

Me foto të Patrisit, Roberti uron formimin e Ushtrisë së Kosovës

Raportet mes tyre gjithmonë janë diskutuar nga njerëzit.

Edhe deklaratat që Roberti dhe Patrisi kanë thënë për njëri-tjetrin kanë qenë ‘benzinë’ për ‘zjarrin’ që po bëhej i madh çdo ditë e më shumë, shkruan Ballkani.info.

Si do që të jetë, sot Roberti ka bërë një veprim interesant.

Ai në Instastory ka hedhur një fotografi të Patrisit me uniformë ushtarake, duke uruar kështu formimin e Ushtrisë së Kosovës-FAK.

“Hajde mor gëzuar” janë fjalët që Roberti ia la kësaj fotoje./Ballkani.info/