Timothy Browning

Me flakadanë në njërën dorë dhe një birrë në tjetrën, shikoni se si amerikani shkrinë borën nga oborri

Një burrë nga Kentucky, i cili donte të pastronte borën nga rruga e tij, përdori një flakadanë për të larguar borën në çast.

Në një klip 30 sekondësh që është bërë viral, Timothy Browning nga Ashland, në lindje të Lexington, mund të shihet duke luajtur në kamerë ndërsa qëndron në rrugën e tij me një kapelë me një cigare në gojën e tij. dhe një kuti birre në dorë.

Ai e drejton flakëruesin e tij në njërën anë të rrugës dhe pastaj tjetrën, duke shkrirë menjëherë borën dhe akullin që ishin grumbulluar.